Underkategori till rx7.se

rx7.se / Hus /

trappor och trappräcken

Din trapptillverkare av trappor och trappräcken En trapptillverkare att satsa på när du skall köpa trappa! Trappfabriken ligger i Rättvik (Dalarna) och tillverkar trappor och tillbehör i olika utförande. Traditionellt finns det mycket trätradition i Siljansområdet och vi tillverkar våra trappor med gammal kunskap och modern teknologi. På det sättet blir det bäst, det vet vi. Ingen storskalig fabriksproduktion, utan istället mänsklig hantering av varje trappa som en unik produkt. Det säkerställer att just du, som kund, blir nöjd och känner att din trappa är något "utöver det vanliga".

Skorsten och Ventilation från Soliduct!

Soliduct tillhandahåller allt du behöver för att renovera din skorsten och för att förbättra din ventilation. Här hittar du allt inom ventilationssystem och tillbehör till din skorsten. En god ventilation är mycket viktigt för att både du och huset skall må bra. Vi har både egen tillverkning av hög kvalitet och är dessutom generalagenter för Vento, en av Europas största tillverkare av pressade cirkulära ventilationsprodukter. Vi säljer givetvis även produkter från andra leverantörer, bl a kanalfläkt från Salda. Kontakta oss gärna för tips och råd, t ex om hur du gör en skorstensrenovering.

Forbo hos Bjoorn

Som en global ledare inom golv är Forbo i många fall en del av det dagliga livet. Vår verksamhet handlar om att fullända ytor som människor bor på. Varje steg du tar ... hemma, på jobbet eller när du är på resande fot: Forbo golv är avgörande för hur människor upplever livskvalitet.

Flisbrännare

Våra värmepannor är bra att använda tillsammans med Vetos brännare. Det toppmatade bränsleförrådet för 40 cm ved (kan även erhållas för 50 cm ved) rymmer 135 liter vilket ger långa brinntider. Tack vare underförbränningtekniken är det lätt att styra effekt och förbränning efter rådande behov. Veto B-28/B-40 tillverkas normalt i motståndskraftig 5 mm stålplåt.
VETO, värmecentraler, Ackumulatortankar

Nybyggnation med Varbergshus

Hos oss på Varbergshus får ni trygghet, kvalitet och en totalentreprenad till ett fast pris på köpet.Varbergshus som husleverantör och hustillverkare bygger hus i lösvirke utifrån våra kunders önskemål. Vare sig ni vill ha ett arkitektritat hus, ett hus efter egen ritning eller ett av våra idéhus så hjälper vi till att genomföra husbygget.

Kolla in Deromes energisnåla hus

Gå in på deromemarkbostad.se och spana in våra energisnåla hus. Om du nu ändå funderar på att bygga ett helt nytt hus kanske du ska ta dig en ännu större funderare på hur mycket du kan spara i energikostnader om du bygger energisnålt? Fördelarna med energisnåla hus behöver inte ens förklaras.

skorstenar

Vi åtar oss hela montagekedjan från vår verkstad till fullt monterad skorsten inkl transport och kranar. Vi ordnar med alla eventuella tillstånd och riskanalys som kan behövas för transport och lyft. Alla skorstenar momentdras med kallibrerad momentdragare (elektrisk) och montageprotokoll upprättas enligt gällande regelverk. Det är även viktigt att rostskydd och riktigt utförd tätning runt grundskruvar och mellan fläns och betongytan utförs korrekt. En skorsten skall stå säkert i många år och det är därför viktigt att allt går rätt till. Vår mångåriga erfarenhet gör att ni tryggt kan överlämna montaget till oss. Kontakta oss på SRK så berättar vi mer.

Underkategorier