Underkategori till rx7.se

rx7.se / Ny bostad /

Byt bostad

Bor du i en förort till Stockholm, och vill byta lägenhet till något mer centralt? Vi kan säkerligen hjälpa dig här. Göteborg? Lägenhetsbyte? Vi hjälper dig med detta. Byta bostad i Malmö? Vi på Lägenhetsbyte har som mål att underlätta för dig att byta lägenhet eller byta bostad.
hyresrätter bostäder göteborg, lägenheter malmö, lägenheter stockholm, byta bostad, Bostad &

Stuguthyrning

Med hjälp av funktionen för stuguthyrning på Andrahand.se kan du lätt och snabbt hitta objekt runt om i landet. Hos oss kan du hyra eller hyra ut din bostad, fritidshus eller semesterbostad i andrahand till 70 000 personer per månad.
Bostad

Fastighetsförvaltning i Stockholm och Mälardalen

MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är en ekonomisk förening vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar i Stockholm med deras fastighetsförvaltning. Idag är ca 300 bostadsrättsföreningar anslutna som medlemmar till oss. Dessutom sköter MBF fastighetsförvaltningen åt ekonomiska föreningar, samfällighetsföreningar och andra fastighetsägare. Våra medlemmar och uppdragsgivare finns runt omkring i Mälardalen. Vi hjälper dig med din fastighetsförvaltning i Västerås och bostadsrättsförvaltning i Västerås, Eskilstuna, Stockholm & Uppsala. Kontakta oss så berättar vi mer!

Underkategorier