Underkategori till rx7.se

rx7.se / VVS /

Luftkonditionering från Comfortteknik

Är det möjligt att kombinera varm och skön innomhusmiljö och samtidigt sänka energiförbrukningen? Det låter som en omöjlig kombination när energipriserna stiger kraftigt, men går att lösa. Genom att installera en värmepump kan man göra stora kostnadsbesparingar och sänka fastighetens energiförbrukning! Vi är i högsta grad ett fullserviceföretag. Då vi projekterar, installerar och servar de flesta typer av anläggningar för inomhusklimat såsom kylanläggningar och frysanläggningar, luftkonditioneringa och värmepumpar / bergvärme. Våra kunder finns bland annat inom industri, VVS, fastighetsbolag, bygg- och entreprenadföretag, privatkunder, slakterier, restauranger och butiker.

Vedpannor från Lindquist Heating

Lindquist Heating har miljömärkta vedpannor i gjutjärn på agentur från Tjeckien. En gjutjärnspanna håller ofta i 50 eller fler år, vilket är en avsevärt högre livslängd än andra pannor. Nu kan du även konvertera en vedpanna från oss till en pelletspanna genom att lägga på en pelletsbrännare. Så om du söker värmepannor med lång livslängd och som dessutom är miljömärkta, kontakta oss!

Kamin till vintern

När du installerar en av våra braskaminer i ditt hem kommer du att kunna njuta av den unika stämningen som levande eld ger, så ofta du vill. En braskamin i ditt hem skapar både hemtrevnad och stämning, dessutom kan du minska värmekostnaderna rejält och därmed spara pengar, oavsett om resten av uppvärmningen sker med olja, el eller fjärrvärme. Ofta kan man på ett par år spara in hela investeringen genom regelbundet eldande. Vårt sortiment omfattar braskaminer till hus i alla storlekar och stilar, samt till olika rum. Därför kan du låta både förnuftet och känslorna komma till tals när du ska välja braskamin. Med rätt braskamin på plats tycker många att deras braskamin blir en oumbärlig del av huset och nästan som en familjemedlem. Kaminen blir den naturliga samlingsplatsen.
Vedspis, Braskamin, Skorstenar, Gjutjärnskaminer, Insatskaminer

El

Kör ni värme på el? Då ska ni teckna elavtal hos Enkla Elbolaget - el och energi utan krångel!

Allt inom skorstenar

Schiedel skorstenar har varit i branschen i närmare 40 år, därav kan vi stoltsera med gedigna kunskaper när det gäller att tillverka och marknadsföra skorstenar, stålskorstenar, blockskorstenar och skorstenstillbehör till den svenska marknaden. Det finns en mängd olika sorters skorstenar och det är inte alltid lätt att veta vad man bör välja. Vi på Schiedel delar gärna med oss av våra erfarenheter och hjälper er att ta reda på vilken skorsten som möter just era behov. En blockskorsten passar för alla typer av eldstäder, oavsett om det är en braskamin eller en öppen spis. En stor fördel är att du enkelt kan ansluta flera olika eldstäder i samma skorsten. En stålskosten är en mer flexibel lösning. Stålskorstenar är otroligt flexibla och kan vinklas och sidoförskjutas näst intill hur som helst för att passa perfekt in i ditt hem.
stålskorsten, blockskorsten, öppen spis, eldstad

Värmepumpar och luftkonditionering - Mitsubishi

Mitsubishi Electric Aircon har marknadens bredaste sortiment av klimatsystem, VRV och VRF system, värmeväxlare, värmepumpar, luftkonditionering. Vi inom airconditioning är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning av omkring 5 miljoner aggregat per år. Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla våra värmepumpar är anpassade för just vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste värmepumpsprogram med oändliga möjligheter för att tillgodose just ditt behov på inneklimat.

Vattenrening, vattenfilter & vattenpumpar från JMS

JMS Vattenrening vänder sig främst till dig med egen brunn eller som har kommunalt vatten. Ett rent och gott dricksvatten direkt från kranen ska vara en självklarhet för alla. En förutsättning för att ditt vattenreningssystem skall fungera under en lång tid framöver är att du har en bra vattenpump. ALcontrol utför ackrediterade vattenanalyser med säkra och snabba svar med hög kvalitet på ditt brunnsvatten

Solfångare | Värmebaronen

Välkommna till Värmebaronen, Här hittar ni solfångare, vedpannor och pelletspannor och andra värmekällor. Värmebaronens vedpannor ochsolfångare är kända för lång livslängd och mycket hög kvalitet. Vi levererar vedpannor som är driftsäkra och enkla att sköta. Solfångare är den av våra produkter som kommer mest. Solen är vår främsta värmekälla. Så fort man börja känna solvärmen på våren till långt in på senhösten kan K2 solfångare värma hus och varmvatten. Även vintertid ger värmebaronens solfångare energitillskott. Under sommarhalvåret klarar våra solfångare hela husets värme- och varmvattenbehov. Då bor man riktigt billigt och värnar om miljön Kvalitet stavas Värmebaronen. Vi har det svart på vitt.

Underkategorier