Underkategori till rx7.se

rx7.se / Uterum & Trädgård /

Färdigt gräs & gräsmatta

Skall du anlägga gräsmatta? Varför inte välja färdigt gräs på rulle från turfman. Vårt rullgräs är färdigt och klart på en kort tid. Vårt gräs ligger både som teegräs som i trädgårdar. Du väljer själv vilken typ av gräs du vill ha, vi har det mesta. Med rullgräs från Turfman får du en fin gräsmatta till en låg kostnad.
Gräs på rulle, Lägga gräs, Anlägga gräsmatta, Rullgräs

Vinterträdgård, Uterum och Växthus

Uterum, växthus och vinterträdgård från Willab Trädgård. Är du intresserad av ett komplett uterumspaket ? eller ett uterum baserat på våra standardstommar? Vi rekommenderar att du använder vår unika ?Uterumsguide? på vår sajt. Då underlättar du planeringen väsentligt och får dessutom en tredimensionell bild som du kan vända och vrida på. Väljer du ett uterum som inte är standard (eller om du inte har tillgång till Internet) kan du istället göra en enkel, måttsatt skiss och skicka den till oss. Vi behöver veta längd och bredd på det tänkta uterummet samt höjden från grunden till takfoten på det befintliga huset. Du får då ett kostnadsförslag samt en 3D-bild eller ritning. Vi erbjuder även det bästa inom dammar förrådsbodar trädgårdstillbehör växthustillbehör trädgårdsrum och förråd mm.

Motorsågssvärd & sågkedja

Skogma säljer rejäla verktyg för skogsbruk och grövre trädgårdsbruk. Yxor, planteringsrör, motorsågssvärd, sågkedja och planteringsrör är bara en del av vårt stora sortiment. Även arbetskläder från Meindl för såväl arborist som amatör, eller trafikspegel finns hos oss. I vår nya webshop kan du enkelt navigera bland våra olika produkter för skogsbruk.

OASE damm

OASE har arbetat i många år på att utveckla produkter för din damm och trädgård som förbrukar så lite energi som möjligt och är fortfarande trogna denna filosofi. Lämnar man en konstgjord damm att sköta sig själv bildas alger, främst svävalger och blåalger, liksom slam i botten. Den som betraktar sin damm som ett livsrum för djur och växter, vet att den är ett samspelt team av liv och teknik. Garden Aquatica är specialisten inom damm, trädgårdsdammar, trädgårdskonst & fontäner.

Växthus krukor och gräsfrö | Plantigo

Plantigo startades hösten 2009. Vårt mål är att vara en välsorterad internetbutik med kvalitetsprodukter och tillbehör inom trädgård, balkongodling och inomhusgrönska. Hos oss köper ni enkelt växthus, krukor, blomsterlökar och fröer av olika slag. Plantigo erbjuder även ett brett sortiment av krukor. Vi har blomkrukor, ytterkrukor och plastkrukor till riktgt bra priser. Plantigo tillhandahåller säsongens lökar och fröer. Hos oss hittar ett stort utbud av höstlökar, vårlökar, gräsfrö och ja till och med fågelfrö, givetvis kan ni även köpa fågelmatare till. Vi erbjuder Hasselfors Garden's växthus med modulkonstruktion då ger helt nya möjligheter att se på odling, förvaring och vistelse i er trädgård.

Underkategorier