Underkategori till rx7.se

rx7.se / Renovering /

BESAB utför betongsprutning

Vi utför betongsprutning genom att med hög hastighet slunga betongmassa mot bergytan eller annat underlag med hjälp av tryckluft. Betongsprutning kan utföras på två olika sätt.: genom torrsprutningsmetoden och genom våtsprutningsmetoden. Våtsprutning används idag för mer omfattande bergförstärkning, medan torrsprutning används vid betongreparationer och mindre arbeten. Vi är en av Sveriges mest välrenomerade aktörer inom: grundläggning, pålning, konstbetong och sprutbetong-injektering.
betongreparationer, grundläggning, Injektering: Cementinjektering, konstbetong, Grundförstärkning med hjälp av pålning - BESAB, BESAB broreparation., Borrigg och pålmaskin finns i BESAB:s maskinpark, sprutbetong

Fasadputs, fasadrengöring, fasadrenovering

Valbo Fasad Entreprenad AB hjälper dig med alla typer av fasadarbeten, fasadputs, fasadrengöring, fasadrenovering, klottersanering, m.m. Vi har över 40 yrkesmän, och flera av våra byggen har funnits med i den årliga utmärkelsen "Årets bygge". Så behöver du hjälp med fasadputs eller liknande, tveka inte att höra av dig.

Golvslipning i Stockholm

Parkettspecialisten bygger vidare på traditionell gammal svensk hantverkstradition gällande högt ställda krav. Vi har lång erfarenhet av alla förekommande golvarbeten, målningsarbeten, snickeri, el-arbeten som krävs för en lyckad renovering eller tillbyggnad. Vi har varit i byggbranschen sedan 80-talet och startade med golvslipning och parkettläggning i Stockholm. På 90-talet började vi även med renoveringar med målning, tapetsering, plattsättning, sanering, avfuktning, rivning väggar även bärande med konstruktions krav. I dag har vi 15 st anställda hantverkare med ett stort kunnande inom branschen. Vi har lokaler på Södermalm i Stockholm och även ett snickeri där vi tillverkar material efter kundens behov. Kontakta Parkettspecialisten om du behöver slipa om ditt golv eller är i behov av duktiga hantverkare i Stockholm!

Bruske Måleri i Stockholm

Carl Bruske måleri är främst verksamma inom Stor Stockholmsområdet och inkluderar totalt 89 anställda medarbetare. De utför olika arbeten inom Måleri och fönsterrenovering.

Nytt Tak | Byta Tak | Renovera Tak

Engman tak är specialister på all sorts taktäckning i Göteborg, Borås & Uddevalla. Våra montörer har gedigen utbildning och flerårig kunskap inom branschen. Vi renoverar tak och lägger nytt tak när det behövs. För oss är kundens behov det viktigaste likväl som god kvalitet på utförda arbeten, därför använder vi alltid takpapp av högsta kvalite. Vi ger också tätskicktsgarantier på våra arbeten. Kontakta oss för offert eller om du har frågor kring våra tjänster.

Underkategorier