Underkategori till rx7.se

rx7.se / Hantverkare /

Handskar

Ejendals är en av Europas största leverantörer av skor, handskar och hudvårdsprodukter för yrkesfolk. Varje produkt i vårt breda sortiment är utvecklad för att ge det bästa av säkerhet, komfort och ekonomi. Snabba, säkra leveranser och perfekt kundservice är Ejendals varumärke. Handskar från Ejendals ger dig trygghet och komfort ut i fingerspetsarna. Varje dag använder hundratusentals yrkesmän arbetshandskar från Ejendals. För de vet att en handske från Ejendals är en garanti för säkerhet och komfort utöver det vanliga, oavsett arbetsuppgiften. Allt tack vare noggrant testad kvalitet, passform och säkerhet. Yrkesskor från Ejendals betyder komfort och säkerhet i topp. En yrkessko skall inte bara ge ett gott skydd mot skador. Den måste också kännas skön och behaglig efter en lång arbetsdag. Därför är alla våra skor, kängor och stövlar anatomiskt utformade, med säkerhet och komfort i fokus. Att varje sko är perfekt anpassad för sitt användningsområde är lika självklart.

Hantverkare

BraByggare är en gratistjänst som gör det enklare att hitta hantverkare. Vi kvalitetssäkrar alla företag som är anslutna till tjänsten. Alla företag har också en profilsida till din hjälp där du kan se omdömen från tidigare kunder och annan information. Vill du själv söka efter hantverkare som passar dig så går det också bra. Ange sök- och sorteringskriterier nedan och tryck på Sök så listas de företag matchar sökningen. Observera att företagen själva definierar sitt verksamhetsområde och de kan således ta arbeten i en annan kommun än där de är skrivna. Omdömena är baserade på tidigare kunders värdering av arbeten som utförts via BraByggare. Håll muspilen över stjärnorna eller klicka så visas exakt omdöme samt antal jobb omdömet baseras på.

Golv & måleri - Sandå

Sandå är en rikstäckande kedja som utför arbeten inom måleri, golv och fasad. Bostadsrättsföreningar, kommunala byggnader, industrilokaler men också privata bostäder är alla kunder. I dag finns Sandå på över 70 platser i landet. Tillsammans är vi över 2 400 medarbetare. I huvudsak utför vi målning av olika slag och vi kan anlitas för exempelvis målning av träfasader, trapphusmålning, takplåtsmålning, industrimålning, rostskyddsmålning och dekorationsmålning. Men vi utför även tjänster som tapetsering, fönsterrenovering och golvläggning. Välkommen att kontakta oss om du behöver professionell hjälp!

Avloppsrensning - Högtrycksspolning

Tänk på att spola rent rören vart 5:e år för att undvika akuta avloppsstopp och var medveten om att stoppet ofta beror på att rören efter många år har fått en kraftig beläggning på kanterna. Svensk Högtrycksspolning agerar i Stockholm och vi ordnar avloppsrensning, stamspolning, slamsugning, rörinspektion. Vi har rörjour i hela Stockholm så ring oss så fort du behöver hjälp med avloppsrensning, högtrycksspolning eller rörinspektion!

Rörmokare Stockholm

Du kan kontakta oss om du vill ha rörinstallationer utförda. Våra certifierade rörmokare utför alla sorters rörarbeten, från mindre servicearbeten till större ombyggnader. Vi arbetar i norra Stockholm och främst i Täby, Danderyd och Vallentuna. Vi är din rörmokare och VVS-butik i Täby och Stockholm! Besök gärna vår badrumsbutik om du har vägarna förbi.
Rörinstallationer Stockholm, Badrumsbutik Täby & Stockholm

Snickare i Borås

Vi är totalenteprenörer och tillhandahåller all service från start till slut. Det finns inget jobb som är för litet eller för stort för oss. Vi samarbetar med flera välkända företag i Borås som t.ex. Myrås El, Ella rör m.fl. Vi tar hand om allt åt dig. Du behöver bara luta dig tillbaka och låta oss sköta jobbet!

Underkategorier