Underkategori till rx7.se

rx7.se / Service /

Fuktskador och dränering

Vi på Svenska fukt AB har specialiserat oss på dränering och fuktskydd av källarvåningar. Vi har mångårig erfarenhet av grundisoleringar, isoleringar av grundmurar vilket är till stor fördel då varje fastighet är unik och har olika förutsättningar för att kunna uppnå ett bra resultat. Vi har utfört dräneringsuppdrag sedan 1996. Vi arbetar i Storstockholm med omnejd och ger professionell hjälp då du har fuktproblem i källaren. Kontakta oss gärna för mer information om dränering och fuktskador, eller ring för ett kostnadsfritt hembesök.

Container

Mitcontainer säljer och hyr ut både begagnade och nya container. Vi har i flera olika storlekar och modeller, förrådscontainer etc. Välkommen in på vår hemsida för att se vårt utbud av container.

Skogskranar på JE Kran & Hydraulik

Skogskranar, begagnade och reservdelar hittar ni hos oss på JE Kran & Hydraulik!
Brett utbud inom hydraulik - JE Kran & Hydraulik, JEKHAB - Vi har Parker hydraulik

Truckar från Ottosson Truck

Välkommen till Ottosson Truck AB. Vi på Ottosson Truck arbetar med ett helhetskoncept iinefattande olika sorters truckar. Oavsett om du är ute efter nya eller begagnade truckar, eltruckar eller dieseltruckar så kan vi erbjuda kundanpassade lösningar. Ottosson Truck omsätter årligen omkring 40 MSEK. Företaget har verkstäder i Norje, Olofström, Torsås och Nymölla. De tre sistnämnda är uppbyggda med anledning av rentalavtal med truckar, företag som har ett stort antal truckar i sin verksamhet. Företaget har regionens största reservdelslager kombinerat med fem välutrustade servicebussar som rullar i Blekinge, Småland och Skåne.

Vägtrafikbuller

Trafikbuller är den miljöstörning som berör flest människor i Sverige. Drygt två miljoner människor utsätts för trafikbuller över de rekommenderade värdena där de bor. Det är en stor utmaning att planera och bygga och samtidigt ta hänsyn till bullerstörningar. Vi upplever trafikbuller på olika sätt Hur vi upplever oönskat ljud varierar mellan olika personer och tider på dygnet, samma buller som inte störde er på dagen kan orsaka stor irritation på kvällen och natten. Buller är en stor orsak till störd nattsömn, stress och högt blodtryck detta kan leda till hjärt- och kärlsjukdomar
Rumsakustik, Bullermätning

Besiktningar

ELL PE är det lilla företaget med många års erfarenhet från både Arkiv - Butik - Lager - logistik och lagerinredning såväl nytt som begagnat. Vi utför besiktningar & CAD-ritningar på ny och befintlig lagerinredning & förrådsinredningar. En besiktning av Era pallställ är en billig investering - för alla - Företag - VD - personal. Komplettera med en informationsträff vilket ger mindre olyckstillfällen.

Asbestsanering

Corvara Industriservice är ett fullservice bolag inom industriell rengöring. De tjänster vi erbjuder sträcker sig från asbestsanering till blästring, PCB sanering, slamsugning, högtryckssanering & oljesanering med mera. Hos oss har ni alltid full skadejour dygnet runt. vi erbjuder även utbildning inom PCB sanering, ADR, Asbest, Första hjälpen, heta arbeten och säkerhet på väg.

Flyttfirma i Stockholm - Actus Flytt

Välkomna till Actus Flytt, vi är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder en komplett och billig flytt. Vi erbjuder alla våra kunder ett komplett utbud av tjänster som har med flytten att göra, exempelvis: packning, flyttstädning, magasinering, uppackning och montering, företagsflytt, kontorsflytt, bohagsflytt mm. Vår flyttfirma gör din flytt så smidig, snabb och säker som möjligt. Ta gärna kontakt med oss för en flyttoffert.

Underkategorier