Underkategori till rx7.se

rx7.se / Byggvaror /

Gör det själv med byggvaror från Beijer

Beijer Byggmaterial - Vi erbjuder det mesta inom byggvaror, byggmaterial och verktyg för att bygga och göra det själv. Ni hittar allt ifrån trägolv och golvvärme till högtryckstvätt för att snygga till fasaden själv. Här hittar ni det ni behöver för att göra om i ert kök, det mesta inom vvs, badrumsmöbler och vitvaror, ja man kan till och med köpa sin diskmaskin hos Beijer. Oavsett vad ni behöver hittar ni det förhoppningsvis på våra butikshyllor. Vi har både välkända produkter och egna prisvärda märken. Hos oss hittar ni både rätt byggvaror och kan få byggråd för att få stöd genom hela byggprocessen om ni som exempel tänkt bygga en egen friggebod eller altan.

Byta tak med Icopal

Icopal tillverkar och säljer produkter för bl.a. takarbeten och brandventilation. Då vi har många års erfarenhet av att byta tak och produkter för dränering kan du vara säker på att få bland de bästa produkterna på marknaden. Vi tillverkar även skyddsprodukter mot radon och fukt. Med en matta för tätskikt kan du vara säker på att ditt tak inte släpper igenom fukt på många år. Med våra takljuskupoler får du ett bra ljusinsläpp i dina lokaler.

Buller och bullerskydd

Skärmväggar är en typ av bullerskydd som vi tillverkar och säljer själva. Bullerbekämparen Svenska AB är ett familjeföretag som har arbetat med att dämpa buller i olika miljöer sedan 1972. Vi är företaget som specialiserat oss på praktiskt bullerskydd. Mycket har hänt på vägen. För bara 25 år sedan var det ingen självklarhet att buller och oljud skulle vara en arbetsmiljöfråga. Vi möts idag av en ökad medvetenhet och kunskap om buller och de skador som ljud kan ge.

Lättmetallställningar

Lättmetallställningar från Flexy - en svensk kvalitetsprodukt!
Rullställning, Aluminiumställningar

Lastpall och EUR-pallar - köp & sälj!

Norrlandspall reparerar och bedriver handel med lastpallar och pallkragar. Vi köper upp och säljer exempelvis EUR-pallar. Dessutom driver vi retursystem för lastpallar åt jord- och trädgårdsbranschen samt åt byggbranschen. Företaget grundades 1991 och är idag marknadsledare i Sverige inom området begagnat träemballage. Avyttra din EUR-pall så du får plats för viktigare och mer användbart material i ditt lager!
B pall, Engångspallar, Lastbärare, Pall, pallar

Pallar och retursystem

Byggpall är ett retursystem som är enkelt och anpassat för branschens förhållanden. Den stora fördelen med en byggpall är att den ingår i ett retursystem och att dess pantvärde inte påverkas av regn, snö eller nedsmutsning på samma sätt som t ex den godkända EUR-pallen. Värmebehandling av träemballage kan göras för att förhindra att skadeinsekter såsom asiatisk långhorning och tallvedsnematod sprids. ISPM 15, som Byggpall följer när vi utför värmebehandling, är en internationell standard för förpackningsvirke

Byggvaror att bygga med - Beijer

Beijer är Sveriges största byggvarukedja. Beijer kan leverera byggmaterial och förnödenheter till byggföretag i varje del av byggprocessen samt täcka upp behovet hos byggbranschen. Vi kan tillgodose alla dina behov från plåster till stommar och väggar till tak. Vi är en komplett leverantör och vårt sortiment består av mer än 500 000 produkter från förnödenheter, personligt skydd och interiör till byggmaterial, trä och skivmaterial. Vi säljer bland annat gipsskivor, plywood och annat virke! För dig som inte har möjlighet att komma till något av våra mer än 60 byggvaruhus runt om i Sverige ordnar Beijer leverans på dagen!
rotavdrag, rot-avdrag, rotavdraget, bygghandel, bygghandlare, isolering, cellplast, plywood & formplywood, infästning, limträ, virke

Montering - stor guide

På Grabber.se hittar du mängder av information om trallskruv, gipsskruv, monteringsanvisningar, guider, frågor och svar och allt annat matnyttigt som man behöver känna till vare sig man är i branschen eller inte.
Bits - av alla sorter och slag, T-REX trallskruv - hela sortimentet

Köp dina fönster i Göteborg

På Örns Byggvaruhus kan du hitta många spännande produkter till interiör och inredning. Du hittar Örns i Västra Frölunda men levererar med egna bilar över hela Göteborgsområdet. Vi kan erbjuda många kreativa garderobs- och förvaringslösningar med snygg design. Kom in till vår utställning och se vad vi har att erbjuda.Örns säljer också det mesta inom byggmaterial, verktyg och trädgård. Du kan här finna produkter såsom färg, tak, järnvaror, garageportar och isolering. Vi har även färg och fog från ett stort antal leverantörer! Vi har dessutom alla typer av verktyg i vårt varuhus. Våra verktyg håller ytterst hög kvalitet Vårt sortimentet är anpassat för både proffs och hemmafixare! Örns kunder är såväl konsumenter och småbyggare, som en del större företag.

Badrumstillbehör - beslagsboden

Beslagsboden erbjuder knoppar och handtag till både kök som badrum. Vi har mängder av fina badrumstillbehör på lager. Behöver du dörrklockor, haspar eller husnummer med både bokstäver och siffor så har vi det. Hos oss hittar du allt från porslinsknoppar och träknoppar till trähandtag. Vi har även fina möbelbeslag i antik mässing till bra priser. Du hittar våra produkter på vår webbsida. Här kan du se hur våra trähandtag och knoppar ser ut.

Tilläggsisolering av vinden

Svenljunga Byggnadsisolering har sedan 1978 tillhört en av de främsta lösullsentreprenörerna i Sverige. Vi utför bland annat tilläggsisolering av vinden. Att isolera vinden är bra för att spara energi och kan också öka värdet för byggnaden och minskar kyla och kallras inomhus. Genom att lägga till isolering på din vind gör du också miljön en tjänst då du minskar på koldioxidutsläppen. Sedan 2012 hittar ni oss i nybyggda lokaler i Landvetter. Välkomna!
Isolera dina väggar med lösull

Underkategorier