Underkategori till rx7.se

rx7.se / Möbler /

Möbelbutik i Jönköping

Kungsmöbler i Jönköping är en möbelbutik som säljer vackra och trendiga möbler i alla dess former. Moderna soffor, klassiska mattor och trendiga soffbord. Vårt sortiment är omfattande för att du som kund skall ha mycket att välja mellan. Vårt varuhus ligger i Jönklping och vi tycker att personlig service är viktigt vid köp av möbler. Vi på kungsmöbler har lång erfarenhet inom möblelbranschen och vi hoppas det är till din fördel som kund. Vi erbjuder kvalitetsprodukter till mycket låga priser. Detta är möjligt eftersom vi jobbar direkt med leverantörerna och kan ordna med leverans inom hela Sverige. Varmt välkommen till Kungsmöbler

Kontorsinredning i Stockholm

Besök oss på Anderssons Kontorsinredning för att finna kontorsmöbler av bra kvalité, nya som begagnade. Med ett stort sortiment av både nytt och begagnade kontorsmöbler ordnar vi den perfekta kontorsinredningen för er. Vi kan även erbjuda lånestolar, om ni vill prova ut de bästa kontorsstolarna för just er.

Hyr designmöbler

Vi står för passion och den höga standarden. Vi förser våra kunder med designmöbler av bästa kvalitet till bästa möjliga pris. Här finns både loungemöbler och mässmöbler samt utmärkta alternativ för det privata hemmet: morgondagens klassiker. Vi har förmodligen störst utbud av designmöbler och homestyling till rätt priser. Besök vår hemsida och läs mer om hur du går till väga om du vill hyra loungemöbler och rekvisita till till exempel homestyling. Upptäck det bästa inköpsstället för designmöbler och retro möbler online.

Nu kan du hyra rekvisita!

Fine Design finns i Stockholm och hyr ut allt som du kan tänkas behöva för din fest! Från bestick till designmöbler från kända designers till t.ex. homestyling. Utöver uthyrning av designmöbler erbjuder vi även dig att hyra rekvisita för bland annat homestyling eller inspelningar av olika slag.

Bafab kontorsmöbler

Vi levererar nya och begagnade kontorsmöbler över hela Sverige, med fokus på Göteborg, Stockholm och Malmö med omnejd. I Göteborg levererar vi alltid med egen personal och egna bilar, till Stockholm Malmö etc använder vi DHL vid mindre leveranser och vår egen personal vid större volymer. Kontakta oss gärna vid frågor.

Skinnsoffor

Handla vackra soffor och designade möbler hos Holyhome. Vi har det senaste inom riktigt snygga möbler och soffor. Vi har även ett bra utbud av bordslampor, vägglampor och golvlampor. Varför köpa bordslampor eller soffor som alla andra har när du kan köpa designade möbler hos oss på Holyhome

Underkategorier